Hledáte hydraulický olej, který je šetrný k přírodě? Vyzkoušejte biologicky rozložitelný olej MOGUL HEES 32, který se skládá ze syntetických esterů a hluboce rafinovaných odparafinovaných hydrokrakových destilátů s převažujícím zastoupením syntetického základu.

Součástí složení jsou také zušlechťující přísady, které zajišťují odolnost vůči korozi, rezivění a skvělé mazací vlastnosti.Biologicky rozložitelný hydraulický olej MOGUL HEES 32 se vyznačuje dobrými nízkoteplotními vlastnostmi, má nízkou závislost viskozity na teplotě a oceníte také jeho velmi dobré povrchové vlastnosti.

Hydraulický olej MOGUL HEES 32 je vhodný pro vysoce zatěžované vysokotlaké hydrostatické mechanismy, které jsou opatřené hydrogenerátory s vysokými požadavky na protiotěrový účinek oleje a na jeho termooxidační stálost.

Je obzvláště vhodný pro použití tam, kde při poruše systému hrozí nebezpečí kontaminace životního prostředí uniklým olejem. Jedná se především o mechanismy strojů a zařízení zemědělské, lesnické a stavební techniky.