Nevíte, co koupit k Vánocům milovníkovi aut? Přesně pro tyto příležitosti u nás najdete dárkový set autokosmetiky Arexons, který zahrnuje vůni do auta, čistič klimatizace, čistič palubní desky a čistič skel.

Čistič skel Arexons zajistí hloubkové čištění všech skel automobilu. Díky němu budete vidět přes čelní sklo opravdu perfektně. Je vhodný pro použití na vnitřní i vnější straně. Výhodou je, že ho můžete využít i pro skleněné povrchy v domácnosti. Perfektně vyčistí i průhledné povrchy z umělé hmoty u skútrů, motocyklů, karavanů a lodí.

Čistič klimatizace Arexons krásně vyčistí vzduch vháněný do kabiny vozu klimatizačními a ventilačními průduchy. Již žádné organické i anorganické usazeniny. Na površích vytváří speciální ochranný film. Odstraňuje nepříjemné pachy a optimalizuje působení celého klimatizačního zařízení.

Čistič palubní desky a plastů Arexons čistí a dezinfikuje ošetřované povrchy do hloubky a potlačuje zápach z kouření. Oživuje původní saténový vzhled ošetřovaného povrchu a zanechává ho hedvábně hebký na omak. Také zabraňuje jejich popraskání a stárnutí plastových materiálů. Vůně do auta Arexons dokonale provoní interiér auta.