Syntetický motorový olej MOGUL RACING 5W-40 vás překvapí svojí mimořádnou výkonností. I v případě velmi silných mrazů umožňuje vynikající startovatelnost, což znamená, že jeho použití je celoroční. Zároveň je zárukou snížené spotřeby paliva. 
 
Motorový olej MOGUL RACING 5W-40 patří do skupiny tzv. lehkoběžných olejů. Vyroben je z jakostních syntetických základových olejů a vysoce kvalitních zušlechťujících přísad, které patří do poslední vývojové generace. Spolehlivě ochrání motor před opotřebením, eliminuje tvorbu vysokoteplotních úsad i nízkoteplotních kalů a zajišťuje čistotu vnitřních dílů motoru. Současně snižuje pasivní odpory motoru, chrání motor před korozí a vyznačuje se nízkou odparností. 
 
Perfektně vám poslouží k mazání moderních benzinových a naftových motorů osobních automobilů, stejně jako lehkých užitkových vozidel, u kterých jsou mimořádné požadavky na výkonnost oleje. Hodí se také pro motory pracujících při extrémně nízkých teplotách. 
 
Motorový olej MOGUL RACING 5W-40 lze také doporučit pro motory sportovních vozidel a či při sportovním stylu jízdy. Je vhodný rovněž pro motory, používající jako paliva LPG a pro motory s katalyzátorem výfukových plynů.  
Motorový olej MOGUL RACING 5W-40 balení - 4L