Motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 spolehlivě ochrání naftové i benzínové motory, které běží v těch nejextrémnějších a nejnáročnějších jízdních podmínkách. Olej je vyroben ve spolupráci s významnými evropskými výrobci automobilů. Jeho plně syntetická a ekologicky šetrná technologie maziva SAPS umožňuje optimální tepelnou a oxidační stabilitu. Současně vám poskytne úsporu paliva. 

Motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 lze použít pro všechny typy osobních automobilů, jako je Mercedes-Benz, vozidla na biopaliva, vznětové motory, nejnovější vysoce výkonné automobily, SUV, lehké dodávky vybavené zařízeními pro regulaci emisí, jako jsou filtry pevných částic a katalyzátory, vstřikování paliva, víceventilové, turbodmychadla nebo přeplňované motory pracující za nejpřísnějších podmínek. Olej je také vhodný pro moderní motory Citroen-Peugeot, SAE 0W-30 ACEA C2, API SN, ALSAC GF-5, PSA B71 2312, Ford WSS-M2C950-A ,Jaguar JLR.03.500.

Výjimečná tepelná stabilita oleje Petronas Syntium 7000 E 0W-30 je schopná chránit před kalem a korozí. Umožňuje maximální výkon motoru a čistotu motoru. Zajišťuje delší schopnost odtoku až do maxima stanoveného výrobci. Okamžité mazání při spuštění minimalizujte tření a opotřebení.

Petronas Syntium 7000 E 0W-30 v balení 4L