Vážení zákazníci, v naší nabídce nyní nově najdete průmyslový bílý olej Petronas White Oil P15, který je minerálního původu a skládá se z vybraných a vysoce Petronas White ( Bíly ) Oil P 15 Balení - 20Lrafinovaných surovin nejvyššího standardu čistoty. Olej vzniká stripování aromatických uhlovodíků a polycyklických i mononukleárních uhlovodíkových kruhů. Je bezbarvý a bez zápachu.  

Díky tomu bílý olej Petronas White Oil splňuje také farmaceutické jakosti dle evropských norem. Vhodný je pro použití v oblasti léčiv (pilulky, želatinové tobolky), dále v kosmetice (zvlhčovače, kondicionéry, opalovací přípravky), jako změkčovadlo textilním průmyslu nebo potravinářském průmyslu jako konzervant. Své uplatnění také nachází při výrobě lepidel nebo antikorozních přípravků.

Průmyslový olej Petronas White Oil P15 se vyznačuje absolutní stabilitou za jakýchkoli tlakových a teplotních podmínek i absolutní chemickou setrvačností díky parafínové struktuře. Olej Petronas White Oil P15 nabízíme ve výhodném balení 20 litrů za atraktivní cenu. Pokud máte zájem, kontaktujte nás.