Syntetický motorový olej Mobil 1 ESP Formula 5W-30 převyšuje požadavky nejnovějších norem předních průmyslových i automobilových výrobců, které jsou kladené na moderní vznětové a zážehové motory. Poskytne vašemu motoru vynikající čisticí schopnosti, ochranu proti opotřebení a současně zlepší jeho výkon. Udržuje účinnost systémů pro snížení emisí u vznětových i zážehových automobilových motorů a díky tomu prodlužuje životnost motoru.

Motorový olej Mobil 1 ESP Formula 5W-30 obsahuje patentované kombinace jednotlivých složek a plně vyhovuje použití s nejnovějšími částicovými filtry vznětových motorů a s katalyzátory zážehových motorů. Snižuje tvorbu úsad a kalů, čímž podporuje čistotu motoru. Má vynikající tepelnou a oxidační stabilitu. 

Motorový olej Mobil 1 ESP Formula 5W-30 je doporučován pro všechny typy moderních automobilových motorů používaných v nejnovějších osobních automobilech, SUV a lehkých užitkových vozidlech. S přehledem obstojí i v extrémních podmínkách, kde klasické oleje selhávají.

Motorový olej MOBIL 1 ESP FORMULA 5W-30