Sháníte nízkoviskózní motorový olej? V tom případě vám můžeme doporučit motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30, který je vysoce kvalitní, syntetický, vícestupňový a nízkoviskózní.

Motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30 má unikátní technologii Complex Protection Formula (CPF), která má ideální složení nejmodernějších komponentů. 

Tato technologie v kombinaci s kvalitními základovými oleji zajišťuje perfektní chod motoru a zároveň snižuje usazeniny a riziko opotřebení ventilů. 

Motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30 je kompatibilní se zařízeními na úpravu výfukových plynů DPF (filtr pevných částic) a TWC (třícestný katalyzátor).

Díky jeho používání jsou zajištěny čisticí vlastnosti a může se tak spolehnout na vynikající účinnost motoru. Použití tohoto motorového oleje také snižuje spotřebu paliva. Spolehnout se můžete i na účinné mazání při startování motoru v zimním období a delší dobu provozu. Vhodné pro Mercedes-Benz 229,31 / 229,51; BMW Longlife-04; Opel / General Motors GM Dexos 2; VW 505 01/505 00.

Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30